Meer dan 95 jaar

 

Uitvaartverzorging “Atropos” combineert al meer dan 95 jaar ervaring met een eigentijdse benadering, dat wil zeggen met respect voor persoonlijke verlangens en gevoelens.

 

De naam Atropos

Atropos is de naam van de Griekse schikgodin die beschikt over het afsnijden van de levensdraden. Later heeft het woord de betekenis gekregen van onafwendbaar met een duidelijke verwijzing naar de dood.

 

Het beeldmerk van Atropos

Het beeldmerk van Atropos bevat een geknakte roos als symbool van vergankelijkheid. De roos symboliseert tevens een sfeer zonder vertroebeling. Vanuit die visie doen wij reeds meer dan 90 jaar ons werk. En vanuit die visie zullen wij ook in de toekomst ons werk blijven doen.

 

 

 

 

 

Wie zijn wij?

Atropos is een familiebedrijf. Het bedrijf werd in 1920 gestart door Willem Spaans. Later kwamen er enkele van de zonen voor kortere tijd in het bedrijf werken. In 1970 werd het bedrijf overgenomen door de schoonzoon en dochter. De huidige directeur, die het bedrijf na het overlijden van zijn vader in 1992 voortzette, is een kleinzoon van de heer Spaans. Atropos hecht veel waarde aan de kleinschaligheid van het familiebedrijf en zoekt daarom naar medewerkers die zich binnen een dergelijke organisatie thuis voelen.

 

Wat doet Atropos?

Uitvaartverzorging “Atropos” adviseert niet alleen over een waardige invulling van het afscheid, maar zorgt tevens voor een onberispelijke uitvoering.

 

 

Voorzieningen

Uitvaartverzorging “Atropos” beschikt over eigen voorzieningen die een stijlvolle afwikkeling garanderen. Ook zeer specifieke wensen kunnen doorgaans worden gehonoreerd.

 

Werkgebied

Veel van onze opdrachten komen vanuit Scheveningen en het Statenkwartier. Ons werkgebied bevat echter de hele regio Haaglanden. Ook daar buiten zijn wij werkzaam. In principe zijn wij in heel Nederland te ontbieden.

 

Contact

 

Uitvaartverzorging Atropos B.V.

 

Van Boetzelaerlaan 292

2581 BC Den Haag

Telefoon: 070 – 306 60 30

E-mail: info@atropos.nl

 

In geval van een telefoonstoring:

085-0497180

Copyrights Atropos, alle rechten voorbehouden