Atropos beschikt over vele eigen voorzieningen. U kunt gebruik maken van onze rouwkamer aan de Van Boetzelaerlaan te Scheveningen. Kijk voor meer informatie over onze rouwkamer op deze pagina.

Garage Westduinweg

 

Atropos beschikt over een eigen wagenpark aan de Westduinweg te Scheveningen en tevens over eigen vervoer. Hieronder vindt u een overzicht van de door ons beschikbare auto’s. Mocht u een andere soort auto willen is dit uiteraard ook mogelijk. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

 

 

Reguliere rouwauto

Een ruime statige rouwauto in grijze metallic of zwarte kleur met ruimte voor bloemen bij de kist.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bijzonder uitvaartvervoer

 

Wilt u liever zelf de kist vervoeren? Dan kunt u kiezen voor een uitvaart waarbij gebruikt wordt gemaakt van de Rouwcaravan, uitvaartfiets of Motorcycle Casket Trailer.

 

 

Rouwcaravanrouwcaravan

De rouwcaravan is een trailer die u achter uw eigen auto, motor of trike kunt hangen en daarmee zelf voor het vervoer van de kist kunt zorgen. Indien u niet beschikt over een geschikt voertuig kan Atropos zorgen voor een voertuig. Atropos beschikt over verschillende mogelijkheden.

 

 

Uitvaart aanhanger

Als variatie op de Rouwcaravan beschikt Atropos over een klassieke Duitse ‘Bestatting Anhänger’. De aanhanger kunt u achter uw eigen auto, motor of trike hangen en daarmee zelf voor het vervoer van de kist zorgen. Indien u niet beschikt over een geschikt voertuig kan Atropos zorgen voor een voertuig. Atropos beschikt over verschillende mogelijkheden.

 

 

Uitvaartfiets

Mocht u willen kiezen voor een mileuvriendelijke manier van vervoer of was de overledene een sportief persoon of fietser dan kunt u kiezen voor de uitvaartfiets. Hierbij is een lichte trailer bevestigd aan het frame van een fiets waarbij u per fiets voor het vervoer kunt zorgen.

 

 

Motorcycle Casket Trailer

Vrije keuze van de trekkende motor. Elke van een trekhaak voorziene motor kan de Motorcycle Casket Trailer trekken. De Motorcycle Casket Trailer kan geleverd worden in combinatie met een BMW K1200LT. Deze combinatie kan in heel Nederland worden gebruikt. De bestuurder heeft een ruime ervaring ten aanzien van het rijden van uitvaarten. De Motorcycle Casket Trailer kan ook worden gebruikt achter een vierwielig voertuig of Trike. Door de breedte van de aanhanger kan de combinatie op plaatsen komen waar een rouwauto of motor met zijspan niet kunnen komen.

 

 

Trikestrike

Indien u gebruik wenst te maken van een Trike als vervoersmiddel kunt u deze via Atropos bestellen. De Trike zal worden geleverd door Trike Centrum Vinkeveen.

Contact

 

Uitvaartverzorging Atropos B.V.

 

Van Boetzelaerlaan 292

2581 BC Den Haag

Telefoon: 070 – 306 60 30

E-mail: info@atropos.nl

 

In geval van een telefoonstoring:

015-219 8831

Copyrights Atropos, alle rechten voorbehouden